Friptură de fustă cu Picada de alune și Escarole ofilite
Fusta friptură cu Picadan alune și escarole ofilite ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 5,38 USD pe porție. O porție conține 968 calorii, 41G de proteine, și 87G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cățel de usturoi, friptură de fustă, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Escarole Ofilită, Escarola ofilită cu mere, și Fettuccine cu Escarole ofilite și ciuperci.
Instrucțiuni
Puneți fripturile deoparte pe o farfurie acoperită pentru a le aduce la temperatura camerei.
Pentru picada, Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F (180 buc. c). Rupeți pâinea aproximativ în bucăți.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie superficială la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați pâinea și prăjiți-o până când este uniform aurie și crocantă. (Aveți grijă ca uleiul de măsline să nu devină prea fierbinte și să înceapă să fumeze.)
Îndepărtați și scurgeți excesul de ulei. Bateți pâinea, în loturi, dacă este necesar, folosind un mortar și un pistil, până când aveți pesmet grosier.
Așezați nucile pe o foaie de copt și prăjiți-le în mijlocul cuptorului timp de 10 minute până devin uniform aurii. Răsturnați nucile fierbinți într-o cârpă uscată curată și frecați pentru a îndepărta pielea. Tocați nucile și puneți-le într-un castron cu firimiturile de pâine, coaja de portocală și sucul. Se toacă usturoiul și oregano împreună și se adaugă în castron cu un vârf de sare. Se amestecă pentru a se combina, apoi se lasă deoparte. Rotiți cuptorul la cea mai mică setare.
Aruncați frunzele exterioare din escarolă, apoi rupeți salata în bucăți mari. Spălați bine, dar nu vă deranjați să vă uscați. Condimentează fripturile din belșug peste tot.
Puneți o tigaie grea la foc mare și periați fripturile cu puțin ulei de măsline.
Așezați fripturile în tigaie când este fierbinte și gătiți fără să vă mișcați timp de 3 minute. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte timp de 3 minute (este posibil să aveți nevoie de un minut sau două mai mult dacă fripturile au fost tăiate dintr-o secțiune mai groasă a coapsei). Ar trebui să aveți o crustă maro frumoasă, în timp ce carnea din interior ar trebui să fie rară.
Scoateți-l pe o farfurie și lăsați-l în cuptorul cald timp de 6 până la 8 minute.
Între timp, gătește escarola.
Puneți o tigaie largă la foc mediu-mic.
Adăugați untul și lăsați-l să se topească, apoi adăugați frunzele rupte și condimentați.
Puneți capacul până când apa care se agață de frunze începe să se aburească, apoi descoperiți și amestecați la fiecare câteva secunde, astfel încât frunzele să se ofilească uniform. Acest lucru va dura 2 până la 3 minute. Acum ar trebui să aveți o legumă minunată lucioasă, verde pal. Verificați condimentul.
Așezați o friptură pe fiecare farfurie caldă de servire și aranjați escarola alături. Puneți lingura peste picada și serviți imediat.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Miranda Lambert County Road Merlot Wine. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.