Friptură De Fustă Cu Legume Rădăcinoase Prăjite

Fusta friptură cu legume rădăcinoase prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 519 calorii, 40g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $ 4.7 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți morcovi, păstârnac, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este perfect pentru valentin zi. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este mare. Încercați Friptură prăjită cu ochi de coaste cu sos de muștar Herbat și legume rădăcinoase, Friptură de fustă la grătar cu sos dulce de roșii prăjite și creveți prăjiți, fasole neagră și salată Orzo, și Friptura De Ardei De Usturoi Cu Legume Rădăcinoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. alegeți frunzele de pe crenguța de rozmarin și aruncați-le cu morcovii, păstârnacul, 2 lingurițe sos Worcestershire, 1 1/2 linguri ulei de măsline, 1/2 linguriță sare și piper după gust într-un vas de copt superficial. Prăjiți, amestecând o dată, până când legumele sunt fragede și se rumenesc, aproximativ 25 de minute.
Între timp, amestecați usturoiul, rozmarinul tocat, restul de 1 linguriță sos Worcestershire, 1/2 lingură ulei de măsline, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un bol mic. Frecați peste fripturi.
Când legumele sunt pe jumătate gata (după aproximativ 12 minute), încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați restul de 1/2 lingură de ulei de măsline. Lucrând în loturi, dacă este necesar, căutați fripturile, 2 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea 5 minute înainte de feliere.
Se servește cu legumele prăjite și se strecoară cu sucurile de tigaie.
Per portie: calorii 507; grăsime 32 g (saturate 11 g); Colesterol 90 mg; sodiu 818 mg; Carbohidrați 19 g; Fibre 5 g; proteine 33 g
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este GEN5 Merlot. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019