Friptură De Fustă Cu Legume Rădăcinoase Prăjite

Friptură De Fustă Cu Legume Rădăcinoase Prăjite
Fusta friptură cu legume rădăcinoase prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 519 calorii, 40g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $ 4.7 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți morcovi, păstârnac, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este perfect pentru valentin zi. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este mare. Încercați Friptură prăjită cu ochi de coaste cu sos de muștar Herbat și legume rădăcinoase, Friptură de fustă la grătar cu sos dulce de roșii prăjite și creveți prăjiți, fasole neagră și salată Orzo, și Friptura De Ardei De Usturoi Cu Legume Rădăcinoase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. alegeți frunzele de pe crenguța de rozmarin și aruncați-le cu morcovii, păstârnacul, 2 lingurițe sos Worcestershire, 1 1/2 linguri ulei de măsline, 1/2 linguriță sare și piper după gust într-un vas de copt superficial. Prăjiți, amestecând o dată, până când legumele sunt fragede și se rumenesc, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Între timp, amestecați usturoiul, rozmarinul tocat, restul de 1 linguriță sos Worcestershire, 1/2 lingură ulei de măsline, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un bol mic. Frecați peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Când legumele sunt pe jumătate gata (după aproximativ 12 minute), încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați restul de 1/2 lingură de ulei de măsline. Lucrând în loturi, dacă este necesar, căutați fripturile, 2 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea 5 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Se servește cu legumele prăjite și se strecoară cu sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Per portie: calorii 507; grăsime 32 g (saturate 11 g); Colesterol 90 mg; sodiu 818 mg; Carbohidrați 19 g; Fibre 5 g; proteine 33 g
7
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este GEN5 Merlot. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista