Friptură De Fustă Cu Legume Rădăcinoase Prăjite

Friptură De Fustă Cu Legume Rădăcinoase Prăjite
Fusta friptură cu legume rădăcinoase prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 519 calorii, 40g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $ 4.7 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți morcovi, păstârnac, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este perfect pentru valentin zi. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este mare. Încercați Friptură prăjită cu ochi de coaste cu sos de muștar Herbat și legume rădăcinoase, Friptură de fustă la grătar cu sos dulce de roșii prăjite și creveți prăjiți, fasole neagră și salată Orzo, și Friptura De Ardei De Usturoi Cu Legume Rădăcinoase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. alegeți frunzele de pe crenguța de rozmarin și aruncați-le cu morcovii, păstârnacul, 2 lingurițe sos Worcestershire, 1 1/2 linguri ulei de măsline, 1/2 linguriță sare și piper după gust într-un vas de copt superficial. Prăjiți, amestecând o dată, până când legumele sunt fragede și se rumenesc, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Între timp, amestecați usturoiul, rozmarinul tocat, restul de 1 linguriță sos Worcestershire, 1/2 lingură ulei de măsline, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un bol mic. Frecați peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Când legumele sunt pe jumătate gata (după aproximativ 12 minute), încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați restul de 1/2 lingură de ulei de măsline. Lucrând în loturi, dacă este necesar, căutați fripturile, 2 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea 5 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Se servește cu legumele prăjite și se strecoară cu sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Per portie: calorii 507; grăsime 32 g (saturate 11 g); Colesterol 90 mg; sodiu 818 mg; Carbohidrați 19 g; Fibre 5 g; proteine 33 g
7
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este GEN5 Merlot. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista