Friptură De Fustă Balsamică La Grătar

Friptura de fustă balsamică la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 200 de calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,7 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de oțet balsamic, sos Worcestershire, friptură de fustă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Fustă Marinată Balsamică, Friptură De Fustă Marinată Balsamică, și Friptură de fustă Skillet cu roșii cherry balsamice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați friptura, întorcându-se la strat; sigilați și marinați la temperatura camerei 25 de minute, rotind o dată.
Scoateți friptura din pungă; aruncați marinada.
Încălziți o tigaie mare la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Presărați ambele părți ale fripturii cu 1/4 linguriță sare și piper.
Adăugați friptura în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Scoateți friptura din tigaie; se presară cu 1/4 linguriță de sare rămasă. Cort cu folie; lăsați să stea 5 minute.
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în felii subțiri.