Friptură De Furculiță

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de furculiță. Această rețetă fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $ 7.79 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 60g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 801 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Un amestec de oțet balsamic, bere, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați North Fork Și Biscuiții Săi, Legume prăjite cu furculiță și cuțit, și Supă Italiană De Cuțit Și Furculiță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Întindeți ceapa tocată în fundul unui vas mare de copt și stropiți cu ulei de măsline. Frecați fripturile cu sarea condimentată, piperul și usturoiul și așezați deasupra cepei într-un singur strat.
Stropiți fripturile cu ulei de măsline și oțet balsamic.
Turnați berea peste fripturi și puneți ciupercile și ardeii în jurul fripturilor. Prăjiți fripturile la cuptor timp de 30 până la 45 de minute. Această rețetă a fost creată de un concurent în timpul unei competiții de gătit. Bucătăriile Food Network nu l-au testat pentru uz casnic, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.