Friptură de flanc și linguină uscată de Pesto de roșii-busuioc

Friptură de flanc și linguină uscată de Pesto de roșii-busuioc
Friptura de flanc și linguina uscată de Pesto de roșii-busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 482 calorii, 28G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pesto de roșii-busuioc, friptură de flanc, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de flanc umplută cu pesto de roșii uscate la soare, Linguine cu Pesto de roșii uscate la soare, și Roșii Uscate La Soare, Friptură De Flanc Și Tocană De Fasole Albă.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; scurgeți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2
Periați ambele părți ale fripturii flancului uniform cu ulei de măsline și presărați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Friptură la grătar, acoperită cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
8 până la 10 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
5
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
6
Tăiați în diagonală peste Bob în benzi subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
7
Încălziți 1/2 cană Pesto uscat de roșii-busuioc într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pesto De BusuiocPesto De Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați fâșii de vită și gătiți, amestecând des, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Adăugați spanac și gătiți, amestecând des, 3 minute sau doar până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
10
Adăugați pastele fierte și restul de 1/2 cană Pesto uscat de roșii-busuioc și gătiți, amestecând ocazional, 2 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pesto De BusuiocPesto De Busuioc
11
Se presară piper măcinat și ardei roșu și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista