Friptură de flanc în sos de vin de ciuperci

Friptură de flanc în sos de vin de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc în sos de vin de ciuperci. Această rețetă servește 4 și costă 3,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 309 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 15 minute. Este perfect pentru ziua valentin. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, cățel de usturoi, vin saurne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de flanc prăjită cu sos de ciuperci de vin roșu, Friptură de flanc cu sos de vin, și Friptură de flanc cu sos de vin cu usturoi.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca două viță de vie Columbia Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista