Friptură de flanc sotată cu rucola și conopidă prăjită și ardei roșii

Friptură de flanc sotată cu rucola și conopidă prăjită și ardei roșii
Friptura de flanc sotată cu rucola și conopidă prăjită și ardei roșii este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție conține 372 calorii, 33g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $5.24 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin roșu, sare, friptură de flanc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Friptură de flanc cu andive prăjite, Agrodolce de ceapă de primăvară și Rucola, Friptură De Flanc Sotată, și Friptură de flanc și salată de rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați conopida, ardeii grași și usturoiul cu ulei de măsline, 1 linguriță de cimbru, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
ConopidăConopidă
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se întinde într-o tigaie mare de mică adâncime (cel puțin 15 pe 10 inci) și se prăjește, întorcându-se o dată sau de două ori, până când legumele sunt fragede și ușor carbonizate, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
În timp ce legumele se prăjesc, încălziți o tigaie grea uscată de 10 inci (nu se lipeste; de preferință fontă) la foc moderat până la cald, aproximativ 3 minute. Între timp, amestecați împreună restul de linguriță de cimbru, linguriță de piper și 1/2 linguriță de sare într-un castron mic. Se usucă friptura și se freacă ambele părți cu amestec de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PiperPiper
FripturăFriptură
CimbruCimbru
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
5
Adăugați ulei vegetal în tigaia fierbinte, apoi adăugați friptura și saut-ul, răsturnând o dată, 5 până la 7 minute în total pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea, acoperit lejer cu folie, 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Rezervați căței de usturoi prăjiți și 1 cană de ardei grași prăjiți. Aruncați rucola cu legumele prăjite rămase în tigaie pentru a se ofili, apoi transferați într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
RucolaRucola
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Amestecați usturoiul rezervat și ardeii grași cu bulion, oțet și sare și piper după gust într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei GrasArdei Gras
OțetOțet
UsturoiUsturoi
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Transferați sosul într-un castron mic sau o barcă de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Ținând un cuțit la un unghi de 45 de grade, tăiați friptura peste Bob în felii subțiri și aranjați pe platou cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BoabeBoabe
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
11
Se toarnă orice sucuri acumulate pe tăbliță peste carne și se servește sos pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley Wine cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista