Friptură de flanc marinată în stil thailandez și salată de ierburi
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Friptura de flanc marinată în stil thailandez și salata de ierburi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 229 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,74 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați muguri de fasole mung, zahăr brun, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură De Flanc Marinată Thailandeză, Friptură De Flanc Marinată Cu Roșii, și Friptură De Flanc Marinată Cu Ierburi La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați apa și zahărul într-o cratiță mică și încălziți la foc mediu până se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Transferați într-un castron mic, adăugați sos de pește, suc de lămâie, usturoi și pudră de chili și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Sos De Pește
Avocado Hass Ușor Piure
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Transferați jumătate într-un recipient mic și rezervați până la pas
4
Adăugați ulei la jumătatea rămasă și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Așezați friptura de flanc într-o pungă cu fermoar de dimensiuni de galon cu marinată. Apăsați aerul, sigilați punga și lăsați carnea să se marineze, întorcându-se ocazional, timp de cel puțin 1 oră și până la 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Scoateți friptura din marinată și uscați-o cu prosoape de hârtie. Aprindeți un coș mare plin de cărbuni și așteptați până când sunt acoperiți de cenușă cenușie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Se întinde uniform pe 1/2 de grătar, lăsând cealaltă jumătate goală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
8
Puneți grătarul de gătit la loc, acoperiți și lăsați grătarul să se preîncălzească timp de 5 minute. Răzuiți grătarele de gătit curate, apoi așezați friptura de flanc peste partea fierbinte a grătarului. gatiti pana se carbonizeaza bine, aproximativ 3 minute. Întoarceți friptura și continuați să gătiți până când a doua parte este bine carbonizată, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Transferați friptura pe partea mai rece a grătarului, acoperiți și gătiți până când centrul fripturii înregistrează 125 de metri cubi F pe un termometru citit intant pentru mediu-rar sau 135 de metri cubi pentru mediu, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Transferați pe o tăietură, cort cu folie și lăsați friptura să se odihnească cel puțin 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
11
Feliați subțire carnea de vită împotriva bobului și transferați-o într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
12
Adăugați ierburi, șalotă, muguri de fasole și marinată rezervată și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.