Friptură de flanc la grătar cu șalotă și sos de vin roșu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc la grătar cu șalotă și sos de vin roșu. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 4.28 pe portie. O porție conține 455 calorii, 38g de proteine, și 26g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, sare și piper, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de flanc marinată cu vin roșu umplută cu Prosciutto, Fontinan și busuioc cu reducere de Cabernet-șalot, Friptură cu șalotă-sos de vin roșu (bifteck Marchand de Vin), și Friptură flanc cu sos de vin.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie la foc mediu-mare, sotează șalotele în 2 linguri de ulei de măsline până se caramelizează ușor, aproximativ 5 până la 7 minute. Ridicați focul la mare și adăugați vinul roșu și reduceți la jumătate.
Adăugați bulionul și reduceți la jumătate. Verificați condimentele și condimentați cu sare și piper, după gust. Păstrați cald la căldură scăzută.
Ungeți friptura de flanc pe ambele părți cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sarea și piperul.
Așezați pe centrul grătarului și căutați 5 până la 8 minute pe fiecare parte pentru rare până la medii rare, testarea prin apăsarea cărnii cu degetul: cu cât carnea se simte mai spongioasă, cu atât este mai rară gătită.
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească, foarte slab tentat cu folie de aluminiu, 5 până la 10 minute, pentru a permite sucurilor să se reabsorbă în carne. Feliați friptura de flanc pe diagonală și așezați-o pe un platou mare. Terminați sosul învârtindu-vă în bucățile de unt rece, apoi topiți friptura cu o parte din sos și serviți restul pe lateral.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![La Jota Howell Muntele Merlot]()
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.