Friptură de flanc la grătar cu șalotă și sos de vin roșu

Friptură de flanc la grătar cu șalotă și sos de vin roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc la grătar cu șalotă și sos de vin roșu. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 4.28 pe portie. O porție conține 455 calorii, 38g de proteine, și 26g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, sare și piper, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de flanc marinată cu vin roșu umplută cu Prosciutto, Fontinan și busuioc cu reducere de Cabernet-șalot, Friptură cu șalotă-sos de vin roșu (bifteck Marchand de Vin), și Friptură flanc cu sos de vin.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie la foc mediu-mare, sotează șalotele în 2 linguri de ulei de măsline până se caramelizează ușor, aproximativ 5 până la 7 minute. Ridicați focul la mare și adăugați vinul roșu și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați bulionul și reduceți la jumătate. Verificați condimentele și condimentați cu sare și piper, după gust. Păstrați cald la căldură scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Ungeți friptura de flanc pe ambele părți cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Friptură De FlancFriptură De Flanc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Așezați pe centrul grătarului și căutați 5 până la 8 minute pe fiecare parte pentru rare până la medii rare, testarea prin apăsarea cărnii cu degetul: cu cât carnea se simte mai spongioasă, cu atât este mai rară gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească, foarte slab tentat cu folie de aluminiu, 5 până la 10 minute, pentru a permite sucurilor să se reabsorbă în carne. Feliați friptura de flanc pe diagonală și așezați-o pe un platou mare. Terminați sosul învârtindu-vă în bucățile de unt rece, apoi topiți friptura cu o parte din sos și serviți restul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
La Jota Howell Muntele Merlot
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista