Friptură de flanc la grătar cu glazură de Chutney-Bourbon

Friptură flanc la grătar cu chutney-Bourbon glazura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 180 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți oțet de vin de orez, friptură de flanc, chutney de piersici și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin de orez ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de flanc la grătar cu glazură de Chutney-Bourbon, Sandvișuri Cu Friptură De Flanc La Grătar, și Friptură De Flanc La Grătar Din Midwestern pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Tăiați grăsimea din friptură.
Combinați friptura și ingredientele rămase într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați la frigider 15 minute.
Scoateți friptura din pungă, rezervând marinada.
Așezați friptura pe un grătar sau o tigaie pentru broiler. Gatiti 8 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri. Păstrați cald.
Se toarnă marinada rezervată într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand ocazional.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Flora Springs Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Izbucnind cu cireșe negre mari, boabe de ienupăr și arome de lemn dulce negru, relaxându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate granit intrigant la vin, împreună cu un profil toasty, stejar dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face un meci bun pentru aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura de tanin a vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezanul de vinete sau cu mâncarea preferată de pui.