Friptura de flanc la grătar este o fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,0 USD pe porție. O porție conține 243 calorii, 18g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați muștar, ceapă verde, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-coriandru și morcovi și păstârnac la grătar, Friptură De Flanc La Grătar, și Friptură De Flanc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șapte ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați carne de vită; sigilați punga și întoarceți-o la strat. Se dă la frigider câteva ore sau peste noapte, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4
Periați ambele părți ale cărnii cu muștar. Grătar, acoperit, la foc mediu-fierbinte timp de 5-10 minute pe fiecare parte (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 de ani; mediu, 160 de ani; bine făcut, 170 de ani. Feliați subțire peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.