Friptură De Flanc La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 300 calorii, 23g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, suc de lămâie, friptură de flanc de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-Cilantro și morcovi și păstârnac la grătar, Friptură De Flanc La Grătar, și Friptură De Flanc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați sosul de grătar, vinul și sucul de lămâie.
Se toarnă 1 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați friptura. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați timp de 4 ore sau peste noapte. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Scurgeți și aruncați marinada. Friptura la gratar, acoperita, la foc mediu 6-8 minute pe fiecare parte sau pana cand carnea ajunge la coacerea dorita(pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie sa citeasca 145%; mediu, 160%; bine facut, 170%).
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere. Pentru a servi, feliați subțire peste cereale.
Se servește cu marinată rezervată.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 75 de dolari pe sticlă.
![Imnul Estate Merlot Mt. Vinul Veeder Napa Valley]()
Imnul Estate Merlot Mt. Vinul Veeder Napa Valley
cireș negru, vanilie, bogat