Spice-frecat friptură de flanc ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 267 calorii, 33g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de oregano măcinat, ienibahar măcinat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Spice Frecat Friptură Flanc, Friptură De Flanc Frecată Cu Condimente La Grătar, și Friptură De Flanc Frecată Cu Condimente La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron puțin adânc. Se amestecă uleiul de măsline până se combină. Frecați ușor amestecul de ulei de măsline uniform pe friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Friptură
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea 20 de minute.
3
Înveliți grătarul de gătit rece cu spray de gătit și puneți-l pe grătar la foc mediu-mare (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Așezați friptura pe grătarul de gătit și grătarul, acoperit cu capac pentru grătar, 8 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Lăsați să stea 5 minute; tăiați friptura în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.