Friptură de flanc de rozmarin cu salsa de smochine

Friptură de flanc de rozmarin cu salsa de smochine
Friptura de flanc de rozmarin cu Salsan de smochine este o fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,47 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, Brânză gorgonzola, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Flanc De Rozmarin-Merlot, Friptură De Flanc La Grătar Cu Rozmarin, și Friptură de flanc la grătar cu rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente și 1 lingură. ulei de măsline. Frecați pe friptură; acoperiți și răciți 30 de minute până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FripturăFriptură
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Preîncălziți grătarul la 400 până la 450 de căldură (mare). Aruncați împreună smochine, următoarele 3 ingrediente și restul de 2 linguri. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmochineSmochine
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Friptură la grătar, acoperită cu capac la grătar, 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Lăsați să stea 5 minute.
6
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în fâșii subțiri și aranjați pe un platou de servire. Puneți salsa de smochine peste friptură și presărați cu Gorgonzola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
BoabeBoabe
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
FripturăFriptură
SmochineSmochine

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Bucătăriimexican
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista