Friptură de flanc de foc cu gem de roșii
Friptură flanc de foc cu gem de roșii ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 8. O porție conține 225 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de flanc cu Bruschetta de roșii, Friptură De Flanc Marinată Cu Roșii, și Friptură de flanc cu sos de roșii-Balsamic.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti gemul, radeți roșiile, cu carnea în jos, peste un castron mare pentru a forma 5 1/2 căni de pulpă; aruncați piei.
Combinați pulpa, zahărul, ceapa, 3 căței de usturoi și 2 jalapeos într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 2 1/4 căni (aproximativ 20 de minute), amestecând ocazional. Se răcește la temperatura camerei. Se amestecă coriandru, 3 linguri suc și 1/4 linguriță sare.
Pentru a pregăti friptura, combinați coaja, 1/3 cană suc, ulei, 2 jalapeos și 2 căței de usturoi într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați friptură; sigiliu. Marinati in frigider 8 ore sau peste noapte, de cotitură sac ocazional.
Scoateți friptura din pungă; aruncați marinada.
Presărați ambele părți ale fripturii uniform cu 1/2 linguriță de sare.
Așezați friptura pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Garnisiți cu felii de lămâie, dacă doriți.
Notă de vin: gemul de roșii surprinde aroma bogată a roșiilor de vară, un partener clasic pentru vinurile roșii bogate în acid. Pentru un pariu sigur, ajungeți la Chianti sau la o barbera accesibilă, cum ar fi Michele Chiarlo Barbera d ' Asti Le Orme 2004 (13 USD). Acest vin luminos și fructat are arome de afine tartă și aciditatea vibrantă pe care o cer roșiile. Aromele pământești și fumurii rezonează cu friptura la grătar. -- Jeffery Lindenmuth
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Flora Springs Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.