Friptură de flanc de foc cu gem de roșii

Friptură de flanc de foc cu gem de roșii
Friptură flanc de foc cu gem de roșii ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 8. O porție conține 225 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de flanc cu Bruschetta de roșii, Friptură De Flanc Marinată Cu Roșii, și Friptură de flanc cu sos de roșii-Balsamic.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti gemul, radeți roșiile, cu carnea în jos, peste un castron mare pentru a forma 5 1/2 căni de pulpă; aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați pulpa, zahărul, ceapa, 3 căței de usturoi și 2 jalapeos într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 2 1/4 căni (aproximativ 20 de minute), amestecând ocazional. Se răcește la temperatura camerei. Se amestecă coriandru, 3 linguri suc și 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
SucSuc
CeapăCeapă
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Pentru a pregăti friptura, combinați coaja, 1/3 cană suc, ulei, 2 jalapeos și 2 căței de usturoi într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
SucSuc
FripturăFriptură
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Adăugați friptură; sigiliu. Marinati in frigider 8 ore sau peste noapte, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
5
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți friptura din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
7
Presărați ambele părți ale fripturii uniform cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
SareSare
8
Așezați friptura pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Lăsați să stea 5 minute.
10
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
11
Se servește cu gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
12
Garnisiți cu felii de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
13
Notă de vin: gemul de roșii surprinde aroma bogată a roșiilor de vară, un partener clasic pentru vinurile roșii bogate în acid. Pentru un pariu sigur, ajungeți la Chianti sau la o barbera accesibilă, cum ar fi Michele Chiarlo Barbera d ' Asti Le Orme 2004 (13 USD). Acest vin luminos și fructat are arome de afine tartă și aciditatea vibrantă pe care o cer roșiile. Aromele pământești și fumurii rezonează cu friptura la grătar. -- Jeffery Lindenmuth
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
TomateTomate
VinVin
FripturăFriptură
GemGem

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Flora Springs Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista