Friptură de flanc cu sos de ciuperci

Friptură de flanc cu sos de ciuperci
Friptura de flanc cu sos de ciuperci necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 208 calorii, 14 g de proteine și 16 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,58 USD per porție. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților. 52 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară și cetogenă. Mergeți la magazin și luați apă, ciuperci, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 44%. Rețete similare includ Friptură de flanc cu sos de ciuperci, Friptură de flanc cu sos de ciuperci și Friptură de flanc cu sos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Încinge 1 lingură de ulei într-o tigaie de 10 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați carnea de vită și gătiți până se rumenește bine pe ambele părți, până la fierbere dorită, aproximativ 10 minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Încălziți 1 lingură de unt și uleiul rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ciupercile și gătiți timp de 5 minute sau până când se înmoaie, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Adăugați eșapa, usturoiul și rozmarinul și gătiți și amestecați timp de 30 de secunde. Se amestecă bulionul concentrat, apa și untul rămas și se fierbe până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Tăiați carnea de vită în diagonală față de bob în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Servește amestecul de ciuperci cu carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Flank Steak funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Acesta este un vin pentru învechire, dar plăcut de băut chiar acum. Nasul complex prezintă arome de mure, conserve de prune și lemn de santal. Gustul, larg și fără sudură, arată un echilibru perfect între fructele atractive și stejarul elegant. Aciditatea vie duce vinul până la capăt și asigură potențialul de învechire îndelungat al acestui vin magnific.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista