Friptură de flanc cu sos Chimichurri

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc cu sos Chimichurri. Această rețetă face 4 porții cu 420 calorii, 35g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de friptură de flanc de vită, suc de lămâie, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Flanc Cu Sos Chimichurri, Friptură de flanc cu sos Chimichurri, și Friptură de flanc cu sos Chimichurri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți tăieturi la aproximativ 1/2 inch distanță și 1/8 inch adâncime în model de diamant pe ambele părți ale cărnii de vită.
Așezați carnea de vită într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor.
Pentru a face sos, într-un recipient bine acoperit, agitați toate ingredientele rămase.
Se toarnă 1 cană de sos peste carne de vită; întoarceți carnea de vită pentru a acoperi cu sos. Pentru a marina, acoperiți vasul sau sigilați punga și refrigerați cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 24 de ore, întorcând ocazional carnea de vită. Acoperiți sosul rămas și lăsați-l deoparte pentru a servi cu carne de vită.
Pulverizați grătarul cu spray de gătit sau periați cu ulei.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz la foc mediu. (Verificați temperatura cărbunilor așezând mâna, cu palma în jos, aproape, dar fără a atinge grătarul de gătit. Dacă puteți ține mâna acolo timp de două secunde (o mie una, o mie două), temperatura este ridicată; trei secunde este mediu-mare; patru secunde este mediu; cinci secunde este scăzut.)
Scoateți carnea de vită din marinată; puneți marinada deoparte. Carnea de vită la grătar descoperită timp de 12 până la 16 minute pentru o coacere medie, periaj cu marinată și întoarcere o dată. Aruncați orice marinată rămasă.
Tăiați carnea de vită în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Se servește cu sosul rămas.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Flora Springs Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.