Friptură de flanc Balsamic-soia

Friptura de flanc Balsamic-soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 134g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 878 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 11,36 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sos Worcestershire, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Budincă de semințe de chia cu cartofi dulci cu sos de ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Friptură De Flanc Balsamic Din Soia, Friptură De Flanc Balsamic-Bere, și Friptură De Flanc Glazurată Balsamică pentru rețete similare.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.