Friptură de file la grătar și Rucola

Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos și pescatarian curs principal? Friptura de file la grătar și rucola ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 680 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 7.13 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți muștar dijon, fleur de sel, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până fleur De sel ai putea urma acest curs principal cu Tort De Ciocolată Cu Umplutură De Caramel Fleur De Sel ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Friptură la grătar pe rucola, Pizza la grătar cu friptură, pere și Rucola, și Friptură la grătar cu rucola și parmezan ras.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar de cărbune cu cărbuni fierbinți sau transformați un grătar de gaz la foc mediu-mare.
Între timp, uscați filetele mignons cu prosoape de hârtie.
Periați ușor filetele peste tot cu uleiul.
Combinați Fleur de sel și ardeiul crăpat pe o farfurie și rotiți filetele pe toate părțile din amestec, apăsând ușor pentru a ajuta sarea și piperul să adere. Fripturile trebuie acoperite uniform cu Fleur de sel și piper crăpat.
Între timp, amestecați împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie, muștarul, sarea kosher și piperul negru proaspăt măcinat. Pune deoparte.
Când grătarul este gata, așezați fripturile pe grătar. Gatiti-le timp de 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare sau pana cand centrele fripturilor Inregistreaza 125 de grade pe un termometru cu citire instantanee.
Scoateți pe o farfurie, acoperiți bine cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de a tăia gros.
Aruncați rucola într-un bol mare, cu suficient pansament pentru a umezi; împărțiți între 4 farfurii.
Puneți o friptură deasupra fiecărei salate. Radeți parmezanul pe fiecare friptură cu un cojitor de legume, presărați sare și serviți fierbinte.