Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos și pescatarian curs principal? Friptura de file la grătar și rucola ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 680 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 7.13 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți muștar dijon, fleur de sel, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până fleur De sel ai putea urma acest curs principal cu Tort De Ciocolată Cu Umplutură De Caramel Fleur De Sel ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Friptură la grătar pe rucola, Pizza la grătar cu friptură, pere și Rucola, și Friptură la grătar cu rucola și parmezan ras.
Instrucțiuni
1
Pregătiți un grătar de cărbune cu cărbuni fierbinți sau transformați un grătar de gaz la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Între timp, uscați filetele mignons cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Periați ușor filetele peste tot cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Combinați Fleur de sel și ardeiul crăpat pe o farfurie și rotiți filetele pe toate părțile din amestec, apăsând ușor pentru a ajuta sarea și piperul să adere. Fripturile trebuie acoperite uniform cu Fleur de sel și piper crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Crăpat
Fleur De Sel
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Între timp, amestecați împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie, muștarul, sarea kosher și piperul negru proaspăt măcinat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Când grătarul este gata, așezați fripturile pe grătar. Gatiti-le timp de 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare sau pana cand centrele fripturilor Inregistreaza 125 de grade pe un termometru cu citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
7
Scoateți pe o farfurie, acoperiți bine cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de a tăia gros.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Aruncați rucola într-un bol mare, cu suficient pansament pentru a umezi; împărțiți între 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Puneți o friptură deasupra fiecărei salate. Radeți parmezanul pe fiecare friptură cu un cojitor de legume, presărați sare și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă