Friptură de fier plat la grătar cu unt de Pesto de fistic

Friptura de fier plat la grătar cu unt de Pesto de fistic este o fără gluten și primar felul principal. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 98G de grăsime, și un total de 1072 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sare și piper, fripturi plate de fier, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Lămâie Busuioc Pesto Friptură De Fier Plat, Friptură de fier plat cu Pesto de piper Piquillo, și Friptură de fier plat cu unt de plante.
Instrucțiuni
Într-un procesor de alimente se adaugă, busuioc unt, usturoi, sare și piper. Pulse de câteva ori până când se combină bine.
Adăugați suc de lămâie și ulei de stropire. Puls din nou.
Adăugați brânză, fistic și fulgi de ardei roșu.
Scoateți din procesor cu o spatulă de cauciuc pe o foaie de hârtie pergament și formați-o într-un jurnal.
Se pune la frigider și se lasă să se fixeze cel puțin 30 de minute.
Preîncălziți grătarul la mediu.
Stropiți fripturile cu ulei de măsline. Puneți pe grătar și, în timp ce gătiți sezonul cu sare de mare și piper negru, după gust. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute, apoi intoarceti si condimentati cu sare si piper, dupa gust. Grătiți încă 3 până la 4 minute.
Scoateți din grătar într-un platou și lăsați să se odihnească câteva minute. Feliați discurile de unt, puneți fripturile în timp ce sunt încă fierbinți și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Câștigătorul medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.