Friptură de fier plat cu sos Cabernet

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de fier plat cu sos Cabernet. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 554 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,4 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, șalotă, condimente la grătar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de fier plat cu sos Tango, Friptură de fier plat cu sos Chimichurri, și Friptură de fier plat cu sos de vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Scoateți friptura din frigider cu 20 de minute înainte de a fi gata să o gătiți, astfel încât să poată ajunge la temperatura camerei. Acest lucru îl va ajuta să gătească mai uniform.
Într-o oală mică la foc mare, adăugați bulionul și vinul și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte. Condimentați friptura cu condimentul la grătar și puneți-o în tigaie. Gatiti aproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Scoateți-l din tigaie, acoperiți-l cu folie și lăsați-l să se odihnească 5 minute în timp ce terminați sosul.
Reduceți căldura sub tigaie la mediu și adăugați șalotele. Gatiti pana cand incep sa se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați bulionul redus și amestecul de vin și gătiți până se îngroașă, aproximativ aproximativ 5 minute. Amestecați untul și gătiți până când untul este topit și încorporat în sos. Gustați și reglați condimentul cu sare și piper, dacă este necesar.
Feliați friptura împotriva bobului în felii subțiri, aranjați-le pe un platou de servire și serviți cu sosul pe lateral sau turnat deasupra.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Wild & Wilder Exhibitionistul Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.