Friptura de flanc de familie este o fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 216 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, bulion de vită, friptură de flanc de vită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 35 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încearcă Friptură De Flanc, Friptură De Flanc, și Friptură De Flanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, friptură maro în ulei. Se amestecă vinul,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Vin
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Sos Worcestershire și busuioc. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 2-4 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Busuioc
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
3
Scoateți friptura și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
4
În tigaie, adăugați ciupercile, bulionul, ceapa, untul și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Ceapă
Piper
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă treptat în sos. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa. Felie subțire friptură peste cereale;se serveste cu sos.
Friptura de flanc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot suporta un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Stoltz Organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa bogată profundă și aroma florală pentru un Pinot Noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin să primească ani de îmbătrânire sau să fie băut pe loc.