Friptură de dovleac cu brânză "Fondue"

Friptură de dovleac cu brânză
Friptura de dovleac cu brânză" Fondue " ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 540 calorii, 17g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,35 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de baguette, dovleac portocaliu, grosolan gruyeincrumroyre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fondue Cu Brânză De Dovleac, Ziua Boxului Lasagna festivă de dovleac și brânză-Lasagna, și Friptură de legume de iarnă cu sos de fondue.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F cu suportul în treimea inferioară.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Prăjiți feliile de baghetă în 1 strat pe o foaie de copt în cuptor până când blaturile sunt crocante (pâinea va fi în continuare palidă), aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
PâinePâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Transferați într-un raft pentru a se răci.
4
Îndepărtați partea superioară a dovleacului tăind un cerc (3 inci în diametru) în jurul tulpinii cu un cuțit mic ascuțit. Răzuiți semințele și orice fibre libere din interiorul dovleacului cu o lingură (inclusiv vârful dovleacului; rezervați semințele pentru o altă utilizare, dacă doriți). Se condimentează în interiorul dovleacului cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
SemințeSemințe
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Bateți împreună smântână, bulion, nucșoară, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
BulionBulion
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Se amestecă brânzeturile într-un alt castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Puneți un strat de pâine prăjită în fundul dovleacului, apoi acoperiți cu aproximativ 1 cană de brânză și aproximativ 1/2 cană de amestec de smântână. Continuați să stratificați amestecul de pâine, brânză și smântână până când dovleacul este umplut la aproximativ 1/2 inch de sus, folosind tot amestecul de smântână. (S-ar putea să mai rămână niște pâine și brânză.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
BrânzăBrânză
PâinePâine
CremăCremă
8
Acoperiți dovleacul cu blatul și puneți-l într-o tigaie mică unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Periați în afara dovleacului peste tot cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
DovleacDovleac
10
Coaceți până când dovleacul este fraged și umplutura este umflată, 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Dovleacul poate fi umplut cu 2 ore înainte de coacere și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista