Friptură de dovleac cu brânză "Fondue"
Friptura de dovleac cu brânză" Fondue " ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 540 calorii, 17g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,35 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de baguette, dovleac portocaliu, grosolan gruyeincrumroyre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fondue Cu Brânză De Dovleac, Ziua Boxului Lasagna festivă de dovleac și brânză-Lasagna, și Friptură de legume de iarnă cu sos de fondue.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F cu suportul în treimea inferioară.
Prăjiți feliile de baghetă în 1 strat pe o foaie de copt în cuptor până când blaturile sunt crocante (pâinea va fi în continuare palidă), aproximativ 7 minute.
Transferați într-un raft pentru a se răci.
Îndepărtați partea superioară a dovleacului tăind un cerc (3 inci în diametru) în jurul tulpinii cu un cuțit mic ascuțit. Răzuiți semințele și orice fibre libere din interiorul dovleacului cu o lingură (inclusiv vârful dovleacului; rezervați semințele pentru o altă utilizare, dacă doriți). Se condimentează în interiorul dovleacului cu 1/2 linguriță de sare.
Bateți împreună smântână, bulion, nucșoară, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un castron.
Se amestecă brânzeturile într-un alt castron.
Puneți un strat de pâine prăjită în fundul dovleacului, apoi acoperiți cu aproximativ 1 cană de brânză și aproximativ 1/2 cană de amestec de smântână. Continuați să stratificați amestecul de pâine, brânză și smântână până când dovleacul este umplut la aproximativ 1/2 inch de sus, folosind tot amestecul de smântână. (S-ar putea să mai rămână niște pâine și brânză.)
Acoperiți dovleacul cu blatul și puneți-l într-o tigaie mică unsă.
Periați în afara dovleacului peste tot cu ulei de măsline.
Coaceți până când dovleacul este fraged și umplutura este umflată, 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
Dovleacul poate fi umplut cu 2 ore înainte de coacere și răcit.