Friptură de curcan și Quesadillas de fasole neagră
Rețeta friptură de curcan și Quesadillas de fasole neagră ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 15 minute. Acest hor d ' oeuvre are 604 calorii, 31g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați jalape murat de jalape, carne de curcan prăjită, frunze de coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Quesadillas de curcan și fasole neagră, Quesadillas de porumb caramelizat și fasole neagră cu salsa de dovlecei prăjiți, și Quesadillas De Fasole Neagră.
Instrucțiuni
Combinați brânza, curcanul, fasolea neagră, jalapele și coriandrul într-un castron mediu.
Întindeți jumătate din amestecul de brânză peste o jumătate dintr-o tortilla, lăsând o margine mică în jurul marginii. Îndoiți tortilla ferm în jumătate pentru a închide brânza. Repetați cu tortilla rămasă.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci sau din fontă la foc mediu până când strălucește. Adăugați cu grijă ambele tortilla pliate în tigaie și gătiți, agitând ușor tigaia până când prima parte este maro aurie și umflată, 1 până la 2 minute. Îndepărtați cu grijă tortilele cu o spatulă flexibilă cu fante, presărați sare și gătiți pe a doua parte până se rumenesc și se umflă, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și lăsați să se odihnească 1 minute.
Tăiați fiecare în patru bucăți și serviți