Friptura de curcan glazurată cu arțar este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 266 calorii. Pentru $3.65 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, cimbru, boia măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Încercați Curcan fript glazurat cu sirop de arțar cu sos Riesling, Carne De Vită Friptă Glazurată Cu Arțar, și Friptură De Porc Glazurată Maple Tamari pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Scoateți plasa de plastic și înfășurați-o din friptura de curcan, dacă există, dar lăsați-o pe Plasa de sfoară. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Folie
3
Scoateți și aruncați pachetul de sos, dacă există). Clătiți curcanul și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Amestecați siropul de arțar, aroma de fum, boia de ardei, sarea, piperul, pudra de usturoi, pudra de ceapă, cimbru și ardeiul cayenne într-un castron, amestecând pentru a se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Praf De Usturoi
Praf De Ceapă
Sirop De Arțar
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Piper
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Ungeți amestecul de sirop pe toată friptura de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Sirop
6
Așezați friptura, cu pielea în sus, pe un suport de copt așezat într-o tigaie. Prăjiți în cuptorul preîncălzit, ungând ocazional, până când friptura se rumeneste și un termometru pentru carne introdus în centrul fripturii citește 170 de grade F (75 de grade C). Timpul de prăjire este de aproximativ 1 1/2 ore. Înfășurați friptura în folie și lăsați să stea 10 minute înainte de a scoate plasa de sfoară pentru feliere.