Friptură de curcan cu unt de usturoi salvie

Friptură de curcan cu unt de usturoi salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit cu unt de usturoi salvie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 615 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de salvie, frunze de salvie, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Curcan prăjit cu salvie și usturoi, Friptură de curcan cu usturoi, salvie și fenicul, și Curcan Prăjit Cu Brânză Cu Unt De Salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți saramură: fierbeți 1 qt. apă cu sare într-o oală suficient de mare pentru a ține curcanul, amestecând până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați 2 qts. apă rece și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Între timp, scoateți ferma pentru picioare din curcan și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
3
Îndepărtați gâtul, coada și măruntaiele și economisiți pentru bulion, dacă doriți. Scoateți și aruncați bucățile de grăsime. Clătiți pasărea în interior și în exterior. Coborâți curcanul în saramură. Dacă sânul nu este scufundat, faceți mai multă saramură, răciți și adăugați. Rece, acoperit, cel puțin 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
BulionBulion
4
Faceți unt: într-un robot de bucătărie, rotiți untul, salvia și usturoiul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Ridicați curcanul din saramură, clătiți și uscați. Setați curcanul pe un suport în formă de V într-un 12 pe 17 in. tigaie de prăjire (suficient de mare, astfel încât curcanul să încapă în interiorul jantei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Glisați degetele între piele și carne de pasăre, întorcând pasărea pentru a face buzunare de spațiu pe piept, spate și zonele picioarelor. Încă folosind degetele, glisați aproximativ 1 lingură. sage unt la un moment dat sub piele în toate buzunarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
8
Puneți pasărea, pieptul în sus, pe raft.
9
Friptură de curcan, ungand ocazional cu picurare tigaie, până când un termometru de carne introdus direct în jos prin cea mai groasă parte a sânului la os registre 160, 2-3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
10
Transferați curcanul într-un platou și cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Lăsați să se odihnească într-un loc cald 15 până la 30 de minute, apoi sculptați.
1
Se toarnă picături într-o ceașcă de măsurare transparentă, folosind o spatulă plată pentru a răzui bucățile rumenite lipite de tigaie. Degresați grăsimea din picături, rezervați 1/4 cană de grăsime și aruncați restul. Măsurați picăturile; adăugați apă fierbinte dacă este necesar pentru a face 1 cană în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
2
Într-o tigaie mare, încălziți grăsimea rezervată la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați făină și gătiți, amestecând constant, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați picături, amestecând într-o pastă netedă.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se amestecă aproximativ 1/2 cană de bulion la un moment dat, lăsând amestecul să fiarbă între adaosuri. Se amestecă salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Faceți înainte: răciți untul de usturoi salvie, acoperit, până la 4 zile; aduceți la temperatura camerei când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate25
Revista