Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit cu sos de cidru-rozmarin. Această rețetă face 16 porții cu 546 calorii, 72g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, slănină tăiată în centru, crenguțe de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 54 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de curcan cu sos de cidru de mere, Friptură de curcan Heritage cu slănină-Ierburi și sos de cidru, și Prăjiți piept de curcan cu sos de rozmarin.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați măruntaiele și gâtul și clătiți curcanul cu apă rece; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Apă
2
Se presară cavitatea cu 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
3
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, într-o tigaie. Umpleți ușor cavitatea corpului de curcan cu ceapă tocată grosier, țelină, măr și 3 crenguțe de rozmarin. Frecați curcanul cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Unt
țelină
Toată Turcia
Măr
Ceapă
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
4
Slăbiți pielea de pe pieptul de curcan fără a detașa complet pielea; alunecați cu grijă feliile de slănină sub piele. Înlocuiți pielea, folosind murături din lemn pentru a fixa pielea peste carnea de sân. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară grea sau puneți-le sub clapa pielii. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate și trageți sub pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Curcan
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Carne
5
Se toarnă 3/4 cană de cidru de mere peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Toată Turcia
6
Coaceți curcanul, neacoperit, la 450 timp de 20 de minute. Reduceți căldura la 350; coaceți 2 ore și 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 180, ungând adesea cu sucuri de tigaie. Protejați curcanul cu folie de aluminiu rezistentă în timpul gătitului, dacă este necesar, pentru a preveni suprasolicitarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Folie De Aluminiu
Cuptor
Tigaie
7
Transferați curcanul într-un platou de servire; acoperiți ușor cu folie. Răzuiți tigaia de prăjire pentru a îndepărta bucățile rumenite; turnați picăturile de tigaie într-un separator de sos. Aruncați grăsimea, rezervând 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
8
Încălziți 2 linguri de grăsime într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Adăugați ceapa tocată mărunt, usturoiul și 2 lingurițe de rozmarin; saut 2 minute sau până se înmoaie. Reduceți căldura la mediu; adăugați făină și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Usturoi
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
10
Bateți în picături de tigaie și restul de 1/2 cană de cidru. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 2 până la 3 minute sau până când sosul se îngroașă. Se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Cidru
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
11
Serviți sosul cu curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Sos
12
Garnisiți, dacă doriți.
13
Notă: pentru a ușura îndepărtarea curcanului fierbinte din tigaia de prăjire, purtați mănuși de cauciuc rezistente la căldură curate. Acestea protejează căldura și vă permit să obțineți o prindere fermă asupra păsării.