Friptură de curcan cu sos de cidru-rozmarin

Friptură de curcan cu sos de cidru-rozmarin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit cu sos de cidru-rozmarin. Această rețetă face 16 porții cu 546 calorii, 72g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, slănină tăiată în centru, crenguțe de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 54 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de curcan cu sos de cidru de mere, Friptură de curcan Heritage cu slănină-Ierburi și sos de cidru, și Prăjiți piept de curcan cu sos de rozmarin.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați măruntaiele și gâtul și clătiți curcanul cu apă rece; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
2
Se presară cavitatea cu 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
3
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, într-o tigaie. Umpleți ușor cavitatea corpului de curcan cu ceapă tocată grosier, țelină, măr și 3 crenguțe de rozmarin. Frecați curcanul cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UntUnt
țelinățelină
Toată TurciaToată Turcia
MărMăr
CeapăCeapă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Slăbiți pielea de pe pieptul de curcan fără a detașa complet pielea; alunecați cu grijă feliile de slănină sub piele. Înlocuiți pielea, folosind murături din lemn pentru a fixa pielea peste carnea de sân. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară grea sau puneți-le sub clapa pielii. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate și trageți sub pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CarneCarne
5
Se toarnă 3/4 cană de cidru de mere peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Toată TurciaToată Turcia
6
Coaceți curcanul, neacoperit, la 450 timp de 20 de minute. Reduceți căldura la 350; coaceți 2 ore și 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 180, ungând adesea cu sucuri de tigaie. Protejați curcanul cu folie de aluminiu rezistentă în timpul gătitului, dacă este necesar, pentru a preveni suprasolicitarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Transferați curcanul într-un platou de servire; acoperiți ușor cu folie. Răzuiți tigaia de prăjire pentru a îndepărta bucățile rumenite; turnați picăturile de tigaie într-un separator de sos. Aruncați grăsimea, rezervând 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Încălziți 2 linguri de grăsime într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Adăugați ceapa tocată mărunt, usturoiul și 2 lingurițe de rozmarin; saut 2 minute sau până se înmoaie. Reduceți căldura la mediu; adăugați făină și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
10
Bateți în picături de tigaie și restul de 1/2 cană de cidru. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 2 până la 3 minute sau până când sosul se îngroașă. Se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CidruCidru
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
11
Serviți sosul cu curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
12
Garnisiți, dacă doriți.
13
Notă: pentru a ușura îndepărtarea curcanului fierbinte din tigaia de prăjire, purtați mănuși de cauciuc rezistente la căldură curate. Acestea protejează căldura și vă permit să obțineți o prindere fermă asupra păsării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 54 m.
Porții16
Scor De Sănătate28
Revista