Friptură de coroană de porc cu umplutură de mere de caise

Friptură de coroană de porc cu umplutură de mere de caise
Friptura de coroană de porc cu umplutură de mere de caise este un aperitiv care servește 16. O porție conține 354 de calorii , 15 g de proteine și 7 g de grăsime . Pentru 41 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței . Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, apă, friptură de coroană de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 41% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum friptură de curcan cu caise kosher , tartă cu mere glazurate cu caise și piept de curcan la grătar cu umplutură de cremini cu mere .

Instrucțiuni

1
Puneți friptura, cu vârfurile oaselor în sus, pe grătar într-o tavă de prăjire mică. Se condimentează cu sare și piper. faceți o minge de folie de aluminiu și apăsați în cavitate pentru a menține forma. Înfășurați vârfurile oaselor cu folie. Introduceți termometrul pentru carne, asigurați-vă că vârful nu atinge osul. Se prăjește la 325 până când termometrul ajunge la 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
2
Pentru a pregăti umplutura, dizolvați zahărul și bulionul în 3/4 cană de apă fierbinte; se toarnă peste caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Lasă să stea 5 minute. Într-un castron mare, combinați pâinea, mărul, coaja de portocală, sare, salvie, scorțișoară și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați caise înmuiate. Gatiti telina si ceapa in unt pana se inmoaie; se adaugă la amestecul de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De PâineAmestec De Pâine
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Scoateți folia de pe centrul fripturii; împachetați ușor umplutura în friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Combinați ingredientele pentru glazură; lingura peste carne. Puneți friptura la cuptor până când termometrul înregistrează 160 (timpul total de gătire pentru friptură va fi de aproximativ 2-1/2 până la 3 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați pe un platou cald; garnisiti cu jumatati de caise si salvie proaspata. Tăiați între coaste pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie ProaspătăSalvie Proaspătă
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Revista