Friptură de coroană de porc cu umplutură de mere de caise
Friptura de coroană de porc cu umplutură de mere de caise este un aperitiv care servește 16. O porție conține 354 de calorii , 15 g de proteine și 7 g de grăsime . Pentru 41 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței . Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, apă, friptură de coroană de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 41% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum friptură de curcan cu caise kosher , tartă cu mere glazurate cu caise și piept de curcan la grătar cu umplutură de cremini cu mere .
Instrucțiuni
Puneți friptura, cu vârfurile oaselor în sus, pe grătar într-o tavă de prăjire mică. Se condimentează cu sare și piper. faceți o minge de folie de aluminiu și apăsați în cavitate pentru a menține forma. Înfășurați vârfurile oaselor cu folie. Introduceți termometrul pentru carne, asigurați-vă că vârful nu atinge osul. Se prăjește la 325 până când termometrul ajunge la 15
Pentru a pregăti umplutura, dizolvați zahărul și bulionul în 3/4 cană de apă fierbinte; se toarnă peste caise.
Lasă să stea 5 minute. Într-un castron mare, combinați pâinea, mărul, coaja de portocală, sare, salvie, scorțișoară și piper.
Adăugați caise înmuiate. Gatiti telina si ceapa in unt pana se inmoaie; se adaugă la amestecul de pâine.
Scoateți folia de pe centrul fripturii; împachetați ușor umplutura în friptură.
Combinați ingredientele pentru glazură; lingura peste carne. Puneți friptura la cuptor până când termometrul înregistrează 160 (timpul total de gătire pentru friptură va fi de aproximativ 2-1/2 până la 3 ore).
Transferați pe un platou cald; garnisiti cu jumatati de caise si salvie proaspata. Tăiați între coaste pentru a servi.