Friptură de coroană de porc cu umplutură de mere de caise

Friptură de coroană de porc cu umplutură de mere de caise
Friptura de coroană de porc cu umplutură de mere de caise este un aperitiv care servește 16. O porție conține 354 de calorii , 15 g de proteine și 7 g de grăsime . Pentru 41 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței . Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, apă, friptură de coroană de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 41% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum friptură de curcan cu caise kosher , tartă cu mere glazurate cu caise și piept de curcan la grătar cu umplutură de cremini cu mere .

Instrucțiuni

1
Puneți friptura, cu vârfurile oaselor în sus, pe grătar într-o tavă de prăjire mică. Se condimentează cu sare și piper. faceți o minge de folie de aluminiu și apăsați în cavitate pentru a menține forma. Înfășurați vârfurile oaselor cu folie. Introduceți termometrul pentru carne, asigurați-vă că vârful nu atinge osul. Se prăjește la 325 până când termometrul ajunge la 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Pentru a pregăti umplutura, dizolvați zahărul și bulionul în 3/4 cană de apă fierbinte; se toarnă peste caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Lasă să stea 5 minute. Într-un castron mare, combinați pâinea, mărul, coaja de portocală, sare, salvie, scorțișoară și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați caise înmuiate. Gatiti telina si ceapa in unt pana se inmoaie; se adaugă la amestecul de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De PâineAmestec De Pâine
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Scoateți folia de pe centrul fripturii; împachetați ușor umplutura în friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Combinați ingredientele pentru glazură; lingura peste carne. Puneți friptura la cuptor până când termometrul înregistrează 160 (timpul total de gătire pentru friptură va fi de aproximativ 2-1/2 până la 3 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Transferați pe un platou cald; garnisiti cu jumatati de caise si salvie proaspata. Tăiați între coaste pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie ProaspătăSalvie Proaspătă
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Revista