Friptură de coastă în picioare cu Cabernet au Jus

Friptură de coastă în picioare cu Cabernet au Jus
Standing Rib Roast cu Cabernet au Jus este un fel principal fără gluten și fără lactate. O porție conține 1137 de calorii, 44 g de proteine și 96 g de grăsimi. Această rețetă servește 9 și costă 7,43 USD per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și luați rozmarin și cimbru, cartofi, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 2 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 60%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rețeta de friptură de coastă în picioare cu jus, friptură de coastă în stare uscată cu jus de salvie și friptură de coastă în picioare uscată cu jus de salvie.

Instrucțiuni

1
Cumpărarea și tunderea: atunci când comandați friptura de coastă de la un măcelar, asigurați-vă că solicitați o friptură „de top” tăiată din capătul mic; cele mai bune fiind coaste de la 12 la 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prim RibPrim Rib
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
2
Rugați măcelarul să taie coloana vertebrală. Oasele de coastă arată cel mai bine dacă sunt scurtate și franțuite, cereți măcelarului să facă acest lucru și pentru dvs.
3
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Puneți friptura, cu coasta în jos, într-o tigaie mare. Într-un castron mic pasează împreună usturoiul, rozmarinul, cimbru, sare, piper și uleiul de măsline pentru a face o pastă. Ungeți cu generozitate pasta pe toată friptura. Presarati legumele in jurul carnii si stropiti cu ulei de masline. Prăjiți timp de aproximativ 1 1/2 până la 2 ore sau aproximativ 20 de minute per kilogram pentru mediu-rar. Verificați temperatura internă a fripturii în mai multe locuri cu un termometru cu citire instantanee, ar trebui să înregistreze 120 până la 125 de grade F. pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Gât De PuiGât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Scoateți carnea de vită pe o placă de cioplit și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute pentru a lăsa sucurile să se stabilească. Notă: temperatura internă a cărnii va continua să crească cu aproximativ 10 grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Scoateți legumele și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
7
Turnați sucurile din tigaie într-un separator de grăsimi, astfel încât să puteți folosi bulionul pentru au jus și să păstrați grăsimea pentru budinca Yorkshire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Au JusAu Jus
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Pune tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
9
Adăugați cabernetul și răzuiți bucățile maro din fundul tigaii.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați zahăr, apă/picuraturi de vită, legumele rezervate și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper. Continuați să gătiți până când vinul scade la jumătate, aproximativ 5 minute. Se strecoară sosul printr-o sită pentru a îndepărta substanțele solide înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Prime Rib poate fi asociat cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cava Marques de Caceres cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Marques de Caceres Cava
Marques de Caceres Cava
Culoare pai pal reînviată de bule fine. Buchet de citrice cu note de brioșă. În gură fermecător și rotund, cu o structură răcoritoare, echilibrată. Finisaj plin de viață care îi evidențiază bulele fine. Un aperitiv răcoritor, acest Cava se îmbină bine cu pește și fructe de mare, paste, orez, mâncăruri picante, bucătărie asiatică și toate tipurile de deserturi.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții9
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista