Friptură de coastă italiană cu ierburi

Friptură de coastă italiană cu ierburi
Friptura de coastă italiană cu ierburi ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care ați căutat-o. Pentru 4,38 USD per porție, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Acest fel principal are 761 de calorii, 28 g de proteine și 58 g de grăsime per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este perfect pentru ziua indragostitilor. Este o rețetă destul de scumpă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Mergeți la magazin și luați ceapă, morcovi, friptură de coastă de vită și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 64%. Rețete similare includ friptură de coastă cu ierburi, friptură de coastă cu ierburi și friptură de coastă de porc cu ierburi.

Instrucțiuni

1
Puneți friptura într-o tigaie mare, puțin adâncă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Într-un castron mare, combinați cartofii, păstârnacul, morcovii și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Stropiți cu unt; arunca pentru a acoperi. Cu lingura de legume in jurul fripturii; se presara cu rozmarin, oregano, sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Gât De PuiGât De Pui
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
5
Coaceți cu 1 până la 1-1/4 oră mai mult sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°), amestecând legumele ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii.

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru Prime Rib. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Un vin musculos, cu o latură moale, acest vintage de Shea se prezintă cu arome de cireșe negre, prune închise, sarsaparila, o notă de mandarină și o carne ispititoare. Mătăsosul din față duce la o gură de cireșe, merișor și condimente. Acizii ridicati și taninurile robuste oferă o stare de îmbătrânire și un adaos captivant pentru pivnița dumneavoastră. Se asortează cu: piept de rață afumat cu ceai cu reducere de cireșe soia și ghimbir marinat cu trei vârfuri șuncă friptă la cuptor cu glazură de afine.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate23
Revista