Friptură de coastă de vită cu rozmarin

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de coaste de vită cu rozmarin. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 10 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 165 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rozmarin-Usturoi Friptură De Vită, Friptură de vită cu usturoi și rozmarin, și Friptură De Vită Cu Rozmarin-Usturoi Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați sarea și piperul într-un castron mic. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați o linie în friptură de aproximativ 1/2 in. în fața coastelor pentru a crea un buzunar adânc în care veți umple rozmarinul și usturoiul.
Presărați buzunarul cu aproximativ jumătate din amestecul de sare, apoi introduceți rozmarin și usturoi, permițând crenguțelor de rozmarin să iasă din friptură. Legați friptura între coaste cu sfoară de bucătărie.
Presărați amestecul de sare rămas pe exteriorul fripturii.
Așezați într-o tigaie mare, cu coaste îndreptate în sus.
Gătiți 15 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 și prăjiți până când un termometru introdus în centrul cărnii ajunge la 130 pentru rare, 75 până la 90 de minute sau 140 pentru mediu, aproximativ 2 ore.
Scoateți din cuptor, cort cu folie și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute.
Tăiați corzile și îndepărtați rozmarinul. Sculptați și serviți.