Friptură de coastă de vită cu budincă Yorkshire
Această rețetă servește 8. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 212 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați piper, făină de aur, friptură de coaste de vită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Friptură de vită și budincă Yorkshire, Friptură prim coaste de carne de vită cu budinca Yorkshire, și Friptură de coaste de vită și budincă Yorkshire de la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pentru o curățare ușoară, tapetați tigaia de prăjire superficială cu folie. În tigaie, așezați carnea de vită, cu grăsimea în sus; se presară cu 1/2 linguriță sare și piper. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a cărnii de vită și să nu se odihnească în grăsime sau să atingă osul. (Nu adăugați apă.)
Pentru mediu-rare, coaceți 1 oră 45 minute până la 2 ore 15 minute sau până când termometrul citește 57°.
Scoateți carnea de vită din tigaie pe placa de sculptură. Acoperiți carnea de vită cu folie și lăsați să stea 15 până la 20 de minute până când termometrul citește 63°. (temperatura va continua să crească aproximativ10, iar carnea de vită va fi mai ușor de sculptat.) Pentru mediu, coaceți descoperit 2 ore 15 minute până la 2 ore 45 minute sau până când termometrul citește150. acoperiți carnea de vită cu folie și lăsați să stea 15 până la 20 de minute sau până când termometrul citește160.
În timp ce carnea de vită este în picioare, faceți budincă Yorkshire. Măsurați picăturile de tigaie, adăugând suficient ulei la picături, dacă este necesar, pentru a măsura 1/4 cană.
Puneți picături fierbinți în tigaie pătrată de 9 inci; puneți tigaia în cuptor și încălziți până la fierbinte. Creșteți temperatura cuptorului la 232°.într-un castron mediu, bateți făina, laptele, 1/2 linguriță de sare și ouăle cu sârmă până se omogenizează.
Se toarnă aluatul în tigaie cu picături și ulei.
Coaceți 18 până la 23 de minute sau pufos și maro auriu (budinca se va umfla în timpul coacerii, dar se va dezumfla la scurt timp după ce a fost scoasă din cuptor).
Tăiați budinca în pătrate; serviți imediat cu carne de vită.