Friptură De Coaste De Porc Cu Ierburi

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Friptura de coaste de porc cu ierburi ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 629 calorii, 62g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de căței de usturoi, sare și piper, friptură de coaste de porc tăiată de la capătul coapsei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Friptură De Porc Cu Ierburi, Friptură De Porc Cu Ierburi, și Friptură De Coaste De Porc Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați usturoiul cu uleiul de măsline, cimbru și rozmarin. Frecați pasta de plante pe toată friptura de porc și lăsați-o să stea la temperatura camerei timp de 2 ore sau dați-o la frigider peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 50
Puneți carnea de porc într-o tigaie mică și condimentați cu sare și piper. Prăjiți carnea de porc timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 32
Continuați să prăjiți carnea de porc timp de 40 de minute mai mult sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 15
Transferați carnea de porc pe o placă de sculptură și lăsați să stea aproximativ 10 minute.
Tăiați între coaste, transferați cotletele în farfurii și serviți.