Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de Chuck la grătar. O porție conține 203 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 1,07 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare de usturoi, muștar, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Friptură De Chuck La Grătar, Grătar Chuck friptură, și Friptură De Chuck Marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați primele nouă ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Se toarnă 1/4 cană într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați friptură. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 2-3 ore, rotind de mai multe ori. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Scurgeți și aruncați marinada. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă, folosind o tavă de picurare. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Puneți carnea de vită peste tigaia de picurare și grătarul, acoperit, la foc mediu indirect timp de 1-1/2 până la 1-3/4 ore sau până se înmoaie, întorcând și ungând ocazional cu marinată rezervată.