Friptură De Cedru Marinată Din America De Sud

Friptură De Cedru Marinată Din America De Sud
Friptura de cedru marinată din America de Sud este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,14 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 280 calorii. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 46 de minute. Un amestec de friptură de flanc de vită, scândură de cedru netratată, piper de bord și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Sud-Vest Cu Scândură De Cedru, Friptură De Flanc Sud-Americană, și Jazz rece și fierbinte la trap Sud-American Chimichurri friptură!.

Instrucțiuni

1
Scufundați scândura în apă, așezând o greutate deasupra scândurii pentru a o menține scufundată. Înmuiați cel puțin 4 ore sau peste noapte. Între timp, amestecați pansamentul, ceapa, pătrunjelul, coriandrul, usturoiul și ardeiul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ApăApă
2
Scoateți 1/2 cană din amestecul de pansament; puneți deoparte pentru utilizare ulterioară.
3
Se toarnă amestecul de pansament rămas într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați friptură. Sigilați punga; întoarceți-vă de mai multe ori pentru a acoperi uniform friptura cu amestecul de pansament. Dați la frigider cel puțin 2 ore pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scoateți friptura din marinată; aruncați punga și marinada. Friptură la grătar 3 min. pe fiecare parte; scoateți din grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Scoateți scândura din apă; periați blatul cu ulei. Se acoperă cu friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Așezați pe grătarul grătarului; acoperiți cu capac. Reduceți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Grătar 15 până la 20 min. sau până la coacere medie (160F).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Scoateți friptura de pe grătar; aruncați scândura. Acoperiți friptura ușor cu folie; lăsați să stea 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Tăiați friptura în felii subțiri. Lingura rezervat amestec pansament peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 46 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista