Friptură de carne de porc dezosată cu grătar de piper

Friptură de carne de porc dezosată cu grătar de piper
Friptura de carne de porc dezosată cu grătar de piper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 235 calorii, 39G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $2.02 pe portie. Este adus la tine de Toțiretete. 188 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptura de carne de porc, cimbru, rozmarin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 98%. Încercați {Lămâie-piper sărat} friptură de carne de porc dezosată cu sos de piersici-Moscato, Usturoi-Herb Crusted Dezosată Carne De Porc Muschi De Vita Friptură, și Simplu Cuptor Friptură Cotlet De Porc Friptură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se usucă carnea de porc cu un prosop de hârtie. Într-un castron mic, combinați bine toate ingredientele de frecare și aplicați pe toate suprafețele fripturii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
2
Puneți friptura într-o tigaie superficială și prăjiți într-un cuptor de 350 grade F. timp de 1 până la 1-1/4 ore (18 până la 20 de minute pe kilogram), până când temperatura internă pe un termometru citește 145 grade F (63 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Scoateți friptura din cuptor; lăsați să se odihnească până când temperatura ajunge la 160 de grade F, aproximativ 10 minute înainte de feliere pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista