Friptură de carne de porc cu mere coapte și sos de cidru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de carne de porc cu mere coapte și sos de cidru. Această rețetă servește 8. O porție conține 1047 calorii, 129g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $ 8.22 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de lămâie, brioșe de porumb, stafide aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până porumb ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Pecan Plăcintă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc prăjit cu ierburi cu sos de mere și cidru, Guy gătește cu copii: coapsa de porc a lui Jessie cu sos de cidru de mere, și Friptură de porc cu mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Așezați friptura de porc într-o tigaie cu coastele orientate în sus, fixate una de cealaltă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Adăugați salvie și cimbru în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Ungeți fripturile de porc cu amestec de ulei și condimentați cu o cantitate generoasă de sare și piper. Prăjiți coapsa de porc timp de 2 1/2 ore, până când pielea este crăpată. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Carne De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Puneți merele în cuptor împreună cu friptura de porc în ultima jumătate de oră de gătit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Scoateți friptura de porc pe o tăietură și lăsați-o să se odihnească 15 minute înainte de a ciopli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
7
Se toarnă o parte din excesul de grăsime din tigaia de prăjire și se pune pe aragaz la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
8
Se presara faina in sucurile tigaie fierbinte, amestecand constant cu o lingura de lemn sau măturică pentru a preveni bulgări. Gatiti si amestecati rouxul pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați cidrul și continuați să amestecați pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
10
Se toarnă bulionul de pui; se fierbe și se amestecă timp de 5 minute până când sosul este gros. Verificați condimentele - adăugați suc de lămâie, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
11
Serviți sosul de cidru cu friptura de porc și merele coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
12
Pentru a face merele cu unt: Core merele cu un corer de mere, făcând o cavitate de dimensiuni bune pentru a ține umplutura. Îndepărtați părțile tăiate ale merelor cu o parte din sucul de lămâie pentru a le împiedica să se rumenească în timp ce faceți umplutura. Într-un bol de amestecare, combinați untul înmuiat, firimiturile de brioșă, stafidele, Salvia, usturoiul, zahărul brun, sarea și piperul. Puneți umplutura în cavitățile merelor cu miez; ridicați-le, una lângă alta, într-un vas de copt și presărați blaturile cu firimiturile de brioșă rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Cup. Ceapă Tocată
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Apple Corer
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
13
Turnați cidrul în jurul merelor și coaceți timp de 30 până la 35 de minute la 375 de grade F, până când este moale când este străpuns cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Rulou Galben Cu Fructe
14
Așezați merele calde în centrul unui vas rotund de servire. Lingurați sosul de cidru în jurul merelor și serviți cu coapsa de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe