Friptură de carne de porc cu mere coapte și sos de cidru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de carne de porc cu mere coapte și sos de cidru. Această rețetă servește 8. O porție conține 1047 calorii, 129g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $ 8.22 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de lămâie, brioșe de porumb, stafide aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până porumb ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Pecan Plăcintă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc prăjit cu ierburi cu sos de mere și cidru, Guy gătește cu copii: coapsa de porc a lui Jessie cu sos de cidru de mere, și Friptură de porc cu mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați friptura de porc într-o tigaie cu coastele orientate în sus, fixate una de cealaltă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
3
Adăugați salvie și cimbru în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
4
Ungeți fripturile de porc cu amestec de ulei și condimentați cu o cantitate generoasă de sare și piper. Prăjiți coapsa de porc timp de 2 1/2 ore, până când pielea este crăpată. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Carne De Porc
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Puneți merele în cuptor împreună cu friptura de porc în ultima jumătate de oră de gătit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți friptura de porc pe o tăietură și lăsați-o să se odihnească 15 minute înainte de a ciopli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
7
Se toarnă o parte din excesul de grăsime din tigaia de prăjire și se pune pe aragaz la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
8
Se presara faina in sucurile tigaie fierbinte, amestecand constant cu o lingura de lemn sau măturică pentru a preveni bulgări. Gatiti si amestecati rouxul pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați cidrul și continuați să amestecați pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
10
Se toarnă bulionul de pui; se fierbe și se amestecă timp de 5 minute până când sosul este gros. Verificați condimentele - adăugați suc de lămâie, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Pentru Ungerea Insertului
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
11
Serviți sosul de cidru cu friptura de porc și merele coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
12
Pentru a face merele cu unt: Core merele cu un corer de mere, făcând o cavitate de dimensiuni bune pentru a ține umplutura. Îndepărtați părțile tăiate ale merelor cu o parte din sucul de lămâie pentru a le împiedica să se rumenească în timp ce faceți umplutura. Într-un bol de amestecare, combinați untul înmuiat, firimiturile de brioșă, stafidele, Salvia, usturoiul, zahărul brun, sarea și piperul. Puneți umplutura în cavitățile merelor cu miez; ridicați-le, una lângă alta, într-un vas de copt și presărați blaturile cu firimiturile de brioșă rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
Pentru Ungerea Insertului
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Apple Corer
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
13
Turnați cidrul în jurul merelor și coaceți timp de 30 până la 35 de minute la 375 de grade F, până când este moale când este străpuns cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
14
Așezați merele calde în centrul unui vas rotund de servire. Lingurați sosul de cidru în jurul merelor și serviți cu coapsa de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe