Chef John 's Fisherman' s Pie

Chef John 's Fisherman' s Pie
Chef John 's Fisherman' s Pie este un pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $ 3.44 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 317 calorii, 34G de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați făină, suc de lămâie, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 24 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Chef John 's Shepherd' s Pie, Lasagna lui Chef John, și Salata Waldorf a bucătarului John.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță mare cu apă sărată și la fierbere; adăugați cartofi roșii în apă clocotită și gătiți până la foarte fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartof RoșcatCartof Roșcat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge bine. Mash în 3 linguri de unt până când se combină bine. Condimentează cu nucșoară, sare, piper negru și piper cayenne după gust. Mash 1/2 cana de lapte în amestec de cartofi pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
UntUnt
NucșoarăNucșoară
CartofiCartofi
LapteLapte
SareSare
3
Stropiți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare, adăugați spanac și condimentați cu un vârf mare de sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand spanacul s-a ofilit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SpanacSpanac
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Transferați într-un castron căptușit cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
5
Încălziți 3 linguri de unt și făină într-o cratiță la foc mediu; amestecați amestecul într-o pastă netedă. Gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul are un miros de Nuci si este usor rumenit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
6
Adăugați usturoiul tocat; bateți până la parfum, 10 până la 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Bateți 1 cană de lapte rece în amestecul de făină; gatiti pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Bateți restul de 1 cană de lapte și coaja de lămâie. Aduceți sosul alb la foc mic, amestecând constant; condimentează cu sare. Întoarceți căldura la foarte scăzut și păstrați sosul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
SosSos
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o farfurie de caserolă de 8x12 inci cu 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
CuptorCuptor
10
Condimentează tigaia cu unt cu sare, piper negru și piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Așezați fileurile de cod dezosate în tigaie într-un singur strat. Condimentați vârfurile fileurilor cu mai multă sare, piper negru și piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
File De CodFile De Cod
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Întindeți spanacul uniform peste pește și stropiți cu suc de lămâie. Spoon sos alb peste spanac; da caserola fel de mâncare mai multe robinete și shake-uri pentru a elimina bulele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SpanacSpanac
SosSos
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
13
Aruncați piureul de cartofi aruncând linguri peste caserolă și întindeți-l ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
14
Așezați vasul pe o foaie de copt cu margini pentru a prinde scurgerile.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
15
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la barbotare, aproximativ 40 de minute. Porniți broilerul cuptorului și fierbeți până când crusta de cartofi are un blat maro auriu, aproximativ 2 minute. Peștele ar trebui să se desprindă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
16
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
17
Garnisiți cu un strop de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate53
Revista