Friptură de bandă marinată cu Scallions la grătar și Feta
Această rețetă servește 2 și costă 1,79 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 164 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de piper măcinat, sare grosieră, hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură Marinată La Grătar Cu Scallions, Friptură de fustă marinată în stil coreean cu Scallions la grătar și tortilla caldă, și Fripturi marinate cu sos D. I. Y. Steak pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fripturile într-o tigaie mare, nereactivă, superficială, suficient de mare pentru a le ține confortabil. Feliați 1 grămadă de scallions în runde MICI (Numai părți albe și verde deschis).
Combinați - le cu Worcestershire, soia, hrean, piper negru, cayenne și coajă de lămâie într-un castron mic; bateți pentru a combina.
Se toarnă marinada peste fripturi și se acoperă cu folie de plastic.
Lăsați fripturile să stea aproximativ 1 oră la temperatura camerei, întorcându-le o dată.
Scoateți fripturile din marinată, lăsând excesul să se scurgă și îndepărtați oricare dintre feliile de scallion agățate. Condimentați Generos ambele părți cu puțină sare grosieră. Grătiți până se rumenesc la exterior. Pentru gătit mediu-rar aproximativ 5-6 minute pe fiecare parte.
Transferați fripturile la grătar într-un platou mare de servire, acoperindu-le lejer cu folie. Asigurați-vă că lăsați aburul să scape, astfel încât să nu se gătească prea mult în timp ce se odihnesc aproximativ 10 minute. Între timp, grătiți a doua grămadă de scallions rămase întregi, aproximativ 2 minute pe fiecare parte, până când sunt bine marcate și înmuiate.
Serviți-le cu fripturile și o prăbușire a brânzei feta.