Friptură cu umeraș de vin roșu și rodie cu ceapă Cipollini

Friptura de cuier de vin roșu și rodie cu ceapă Cipollini este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 352 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.97 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de boabe de piper, zahăr, vin merlot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de fustă cu ceapă Cipollini, Friptură cu ciuperci și sos de vin roșu, și Friptură Cu Ciuperci Și Sos De Vin Roșu.
Instrucțiuni
Într-o ceașcă de măsurare lichid măturică în ordine, începând cu miere, melasă, 1 linguriță de sare, zahăr, suc de rodie, și vin. Nota lui Cook: începând cu ingredientele lipicioase, apoi adăugând lichidul, este mai ușor să se amestece.
Se toarnă jumătate din amestec într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați în pungă boabele de piper, uleiul vegetal și friptura. Sigilați și masați puțin friptura înainte de a o lăsa să se odihnească la temperatura camerei timp de 1 oră. Dacă aveți nevoie de mai mult timp decât atât, refrigerați-l, dar asigurați-vă că îl aduceți la temperatura camerei înainte de a-l grăti.
Se toarnă restul de marinată, ceapă și usturoi într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă și se coboară la foc mic până când lichidul se reduce și se îngroașă, aproximativ 15 până la 20 de minute. Pune deoparte.
Încălziți grătarul sau tigaia pentru grătar la foc mediu-mare.
Scoateți friptura din punga de plastic și uscați ușor. Aruncați marinada din punga de plastic. Condimentează friptura pe ambele părți cu o stropire de sare.
Așezați pe grătar, este total în regulă dacă câteva boabe de piper din marinată atârnă pentru o viață dragă și mergeți la o plimbare pe grătar cu friptura.
Gatiti pana cand friptura se elibereaza usor de pe gratar, aproximativ 5 minute. Întoarceți și gătiți a doua parte timp de 5 minute mai mult pentru mediu rar, ceea ce este cel mai bine pentru această tăietură.
Scoateți de pe grătar pe o farfurie, acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați friptura să se odihnească 10 minute, permițând sucurilor să se redistribuie înainte de a o felia. Notați direcția în care călătoresc mușchii din friptură și asigurați-vă că tăiați sau perpendicular pe acea direcție pentru a obține cele mai fragede rezultate.
Așezați feliile de friptură într-un vas de servire și turnați glazura și ceapa deasupra.