Friptură Cu Umeraș Cu Ierburi

Friptură Cu Umeraș Cu Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura cu umeraș cu ierburi. Această rețetă servește 2. O porție conține 679 calorii, 46G de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $5.61 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, sare și piper, șalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Sos ușor de friptură cu friptură cu cuier ars, Friptură Cu Umeraș Cu Șase Condimente, și Friptură Cu Umeraș La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați friptura cu 2 linguri de ulei de măsline și acoperiți cu cimbru. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FripturăFriptură
CimbruCimbru
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Într-o tigaie mare din fontă, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați carnea și tigaia la foc moderat până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 4 minute pe parte pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Adăugați șalotele în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Feliați gros friptura peste Bob și aranjați pe farfurii. Puneți șalotele sotate deasupra fripturii și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
BoabeBoabe
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate33
Revista