Friptură cu sos de brânză albastră Brandied
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 32 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coniac, pătrunjel, muștar gri poupon country dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză Albastră Cu Brandy, Friptură cu ochi de coastă cu sos de brânză albastră de ceapă, și Friptură Cu Sos De Sherry Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia la foc mare.
Adăugați friptură; gatiti 4 pana la 5 min. pe fiecare parte sau până la coacere medie (160F).
Scoateți friptura din tigaie, rezervând picături în tigaie; acoperiți friptura pentru a vă încălzi.
Adăugați coniac la picăturile de carne în tigaie; gătiți pentru a degrada tigaia, amestecând constant pentru a îndepărta bucățile rumenite de pe fundul tigaiei.
Adăugați bulion de vită; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-mic; gatiti 3 pana la 5 min. sau până când amestecul de bulion este ușor redus, amestecând constant.
Adăugați brânză, smântână și muștar; se amestecă bine. Gatiti pana cand branza este complet topita si amestecul este bine amestecat, amestecand frecvent.
Tăiați friptura în patru bucăți; așezați o bucată pe fiecare dintre cele patru farfurii de servire. Se acoperă uniform cu sosul de brânză; se presară pătrunjel.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.