Friptură Cu Rucola, Lămâie Și Parmezan

Friptura cu rucola, lămâie și parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 737 calorii, 58G de proteine, și 54g de grăsime pe porție. Pentru $6.64 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de sare și piper măcinat grosier, lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Încercați Salată de rucola cu friptură, parmezan ras și vinetă de lămâie, Friptură la grătar cu rucola și parmezan ras, și Friptură Cu Unt De Parmezan, Glazură Balsamică Și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți fripturile la temperatura camerei și condimentați-le pe toate părțile cu sare și piper (nu fiți zgârcit cu sarea!).
Încălziți cuptorul la 375 de grade și puneți o tigaie grea rezistentă la cuptor (îmi place să folosesc fontă) la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați fripturile și rumeniți bine pe ambele părți, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Transferați tigaia în cuptor și continuați să gătiți până când carnea ajunge la coacerea dorită (ar trebui să dureze aproximativ 10 minute pentru ca temperatura internă să ajungă la 135 de grade, ceea ce este mediu rar).
Transferați fripturile pe o farfurie și puneți-le într-un loc cald pentru a se odihni, timp de cel puțin 5, dar de preferință 10 minute. Nu puneți tigaia în chiuvetă încă!
Puneți tigaia fierbinte la foc mic (asigurați-vă că nu atingeți mânerul și ardeți-vă!) și adăugați aproximativ apă ceașcă. Folosind o lingură de lemn, răzuiește fundul tigaiei pentru a ridica toate bucățile rumenite și amestecă pentru a se combina cu apa. Pune deoparte.
Când sunteți gata să mâncați, feliați fripturile peste cereale în felii de 1/3 inch. Rezervați orice sucuri care scapă de carne. Aranjați rucola pe un platou de servire. Împărțiți lămâia.
Stropiți o cantitate generoasă de ulei de măsline bun peste verdeață, urmată de o stoarcere generoasă de suc de lămâie, o stropire liberală de sare Maldon și câteva măcinări de piper.
Așezați feliile de friptură deasupra verdețurilor, apoi stropiți-le sucurile și Fondul din tigaie peste tot. Urmați cu un alt spritz de lămâie și mai mult piper. Apoi folosiți un cojitor de legume pentru a acoperi totul cu un duș de bucle de parmezan.
Serviți imediat cu pene de lămâie rămase, cartofi prăjiți și un vin de masă Italian bun.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Grgich Hills Estate Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
![Grgich Hills Estate Merlot]()
Grgich Hills Estate Merlot
Un Merlot cu climă rece, cu arome strălucitoare de fructe și aciditate plăcută gurii din podgoriile Grgich Hills din sudul Văii Napa, cultivate fără îngrășăminte artificiale, pesticide sau erbicide. Cu arome minunat complexe de afine, cedru și alune prăjite, acest vin este partenerul perfect cu filet de vită, raft de miel sau carne de porc prăjită.