Friptură cu Rozmarin
Reteta Friptura cu Rozmarin se poate face in aproximativ 8 ore si 15 minute. Această rețetă servește 2. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și cetogenă are 275 de calorii, 24 g de proteine și 18 g de grăsime per porție. Pentru 2,78 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Un amestec de sare, sos de roșii, rozmarin și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 38%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete, cum ar fi friptură cu rozmarin, friptură cu rozmarin-portocale și friptură cu usturoi cu rozmarin.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de vită în ulei pe ambele părți.
Transferați într-un 1-1/2-qt. Care gateste incet. Într-un castron mic, combinați bulionul, sosul de roșii, vinul, ceapa, usturoiul, pătrunjelul, rozmarinul, sare și piper; se toarnă peste carnea de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți carnea de vită și păstrați-l la cald. Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă în sucuri de gătit. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Serviți cu carne de vită.