Friptură cu ochi de coastă cu rucola și salată de ardei prăjit

Friptură cu ochi de coastă cu rucola și salată de ardei prăjit
Friptura cu ochi de coastă cu Arugulan și salată de ardei prăjit este o fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 866 calorii, 68G de proteine, și 61G de grăsime pe porție. Pentru 8,12 USD pe porție, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei prăjiți, oțet balsamic, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Încearcă Friptură Cu Ochi De Coastă În Formă De Tigaie Cu B. Arnaise, Friptură de ochi cu coaste prăjite cu gust de roșii, și Friptură de ochi cu coaste prăjite cu gust de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează fripturile cu sare și piper. Când tigaia începe să fumeze, adăugați cu grijă fripturi. Lăsați fripturile să gătească aproximativ 6 minute pe o parte, fără a mișca sau a străpunge carnea. Acest lucru va ajuta la crearea unui bun, cruste sear. Dacă friptura începe să se rumenească prea repede, reduceți focul la mediu. Când fripturile sunt maro, flip și sear cealaltă parte timp de 6 minute pentru mediu rare. Gatiti inca 3 pana la 4 minute pe fiecare parte pentru bine Mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți carnea pe o farfurie mare și lăsați-o să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Tapetați decorativ un platou mare cu rucola. Rupeți ardeii prăjiți în bucăți mari și împrăștiați peste rucola. Într-un castron mic, bateți 1/4 cană-ulei de măsline extravirgin, oțet balsamic și orice sucuri de carne care s-ar fi putut aduna pe farfurie din fripturi. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Feliați fripturile peste Bob și pe o părtinire în bucăți groase de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
5
Așezați feliile deasupra salatei și stropiți cu pansament. Folosind un cojitor de legume, radeți aproximativ 8 bucăți de parmezan peste vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptura Ribeye poate fi asociată cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Bodegan Aniello 006 Pinot Noir cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Atractiv culoare rubin PAL. Cu arome minunate de fructe roșii, cum ar fi afine și căpșuni, împreună cu câteva indicii de trandafiri și minerale pământești. Taninuri rotunde și o mineralitate îmbunătățită, cu o structură și un finisaj frumos.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista