Friptură cu ochi de coastă cu rucola și salată de ardei prăjit

Friptura cu ochi de coastă cu Arugulan și salată de ardei prăjit este o fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 866 calorii, 68G de proteine, și 61G de grăsime pe porție. Pentru 8,12 USD pe porție, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei prăjiți, oțet balsamic, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Încearcă Friptură Cu Ochi De Coastă În Formă De Tigaie Cu B. Arnaise, Friptură de ochi cu coaste prăjite cu gust de roșii, și Friptură de ochi cu coaste prăjite cu gust de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează fripturile cu sare și piper. Când tigaia începe să fumeze, adăugați cu grijă fripturi. Lăsați fripturile să gătească aproximativ 6 minute pe o parte, fără a mișca sau a străpunge carnea. Acest lucru va ajuta la crearea unui bun, cruste sear. Dacă friptura începe să se rumenească prea repede, reduceți focul la mediu. Când fripturile sunt maro, flip și sear cealaltă parte timp de 6 minute pentru mediu rare. Gatiti inca 3 pana la 4 minute pe fiecare parte pentru bine Mediu.
Scoateți carnea pe o farfurie mare și lăsați-o să se odihnească timp de 10 minute.
Tapetați decorativ un platou mare cu rucola. Rupeți ardeii prăjiți în bucăți mari și împrăștiați peste rucola. Într-un castron mic, bateți 1/4 cană-ulei de măsline extravirgin, oțet balsamic și orice sucuri de carne care s-ar fi putut aduna pe farfurie din fripturi. Se condimentează cu sare și piper.
Feliați fripturile peste Bob și pe o părtinire în bucăți groase de 1 1/2 inch.
Așezați feliile deasupra salatei și stropiți cu pansament. Folosind un cojitor de legume, radeți aproximativ 8 bucăți de parmezan peste vas.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Friptura Ribeye poate fi asociată cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Bodegan Aniello 006 Pinot Noir cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Bodega Aniello 006 Pinot Noir]()
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Atractiv culoare rubin PAL. Cu arome minunate de fructe roșii, cum ar fi afine și căpșuni, împreună cu câteva indicii de trandafiri și minerale pământești. Taninuri rotunde și o mineralitate îmbunătățită, cu o structură și un finisaj frumos.