Friptură cu ochi de coastă cu legume Chianti Pan și glazură balsamică

Friptură cu ochi de coastă cu legume Chianti Pan și glazură balsamică
Friptura Rib-Eye cu legume Pan Chianti și glazură balsamică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 914 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 8.05 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de friptură cu ochi de coastă, cartofi pentru copii cu piele roșie, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Legume prăjite cu glazură balsamică, Legume rădăcinoase prăjite cu glazură balsamică, și Friptură de porc umplută cu glazură balsamică de zmeură.

Instrucțiuni

1
Combinați oțetul, vinul și zahărul într-o cratiță mare și grea. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se fierbe până la sirop și se reduce la 3/4 cană, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. (Glazura balsamică poate fi făcută cu 1 zi înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura BalsamicăGlazura Balsamică
3
Poziționați 1 raft în centru și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 325 km.F. aruncați cartofii, morcovii și ceapa cu ulei într-un castron mare pentru a acoperi. Împrăștiați legumele pe o foaie mare de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CartofiCartofi
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
4
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
5
Așezați pe raftul inferior și prăjiți 35 de minute, amestecând ocazional.
6
Puneți carnea pe raft în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
8
Se pune pe raftul central și se prăjește până când termometrul este introdus în registrele centrale 125 buc.f; continuați să prăjiți legumele până se înmoaie, aproximativ 1 oră 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
9
Transferați carnea pe scândură; cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Lăsați să stea 10 minute.
11
Se amestecă pătrunjelul în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PătrunjelPătrunjel
12
Tăiați carnea în felii groase de 1/2 inch. Împărțiți feliile de carne și legumele în 8 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CarneCarne
13
Stropiți ușor cu glazură balsamică și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura BalsamicăGlazura Balsamică
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista