Friptură Cu Coaste De Susan De Arahide

Friptură Cu Coaste De Susan De Arahide
Friptura cu coaste de susan de arahide ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4 și costă 8,15 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 745 calorii, 55g de proteine, și 55g de grăsime per portie. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de ochi de coaste de vită, oțet de vin de orez, ulei de susan asiatic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până arahide ai putea urma acest curs principal cu Singură Fată Melty Ciocolata Unt De Arahide Tort ca desert. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură Cu Coaste De Susan De Arahide, Friptură De Susan, și Friptură De Susan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați iarba de lămâie, 1/4 cană ulei vegetal, sos de pește, oțet de vin de orez, sos de soia întunecat, zahăr și ulei de susan în vasul de lucru al unui robot de bucătărie și procesați până când amestecul formează o pastă. Înveliți ambele părți ale fripturilor cu pasta de marinată și dați-le la frigider, acoperite, timp de 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Sos De Soia închisSos De Soia închis
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Elixirul GElixirul G
Sos De PeșteSos De Pește
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Într-un castron, combinați arahidele, semințele de susan, sarea de mare și piperul până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Scoateți fripturile din marinată și aruncați orice marinată rămasă. Bateți fripturile foarte uscate cu prosoape de hârtie pentru o carbonizare bună. Frecați fiecare friptură cu aproximativ 3/4 linguriță de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Presărați amestecul de arahide cu generozitate pe ambele părți ale fiecărei fripturi și apăsați condimentele în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Grătați pe grătarul preîncălzit până când fripturile prezintă semne de grătar, încep să devină ferme și sunt roz-roșiatic și suculente în centru, 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Lăsați fripturile să se odihnească cel puțin 5 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibitionist Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista