Friptură Clasică Elvețiană
Friptura clasică Elvețiană este o lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 411 calorii, 33g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, roșii conservate, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Friptură Elvețiană Ușoară: O Friptură Cubică Consistentă, Fondue Elvețiană Clasică, și Fondue Elvețiană Clasică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotează morcovii în 1 lingură de ulei până când sunt crocante; scoateți și puneți deoparte.
Tăiați carnea în patru bucăți.
Adăugați carnea și uleiul rămas în tigaie; gătiți la foc mediu-mare până se rumenesc pe ambele părți.
Adăugați roșiile, sosul de roșii, zahărul și oregano; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Adăugați ceapa, țelina, ciupercile și morcovii; acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute sau până când carnea și legumele sunt fragede. Îngroșați dacă doriți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Benziger Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Benziger Merlot
Acest Merlot reflectă puterea vintage fără a se îndepărta de stilul familial de bogăție cu taninuri moi. Mure strălucitoare și prune în nas cu indicii de bramble, condimente, cafea, tutun și vanilină prăjită. Un Merlot bogat, complex, cu arome concentrate în față și finisaj persistent.