Friptură Clasică De Vită
Friptura clasică de vită este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 196 calorii, 39G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $7.49 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de friptură rotundă, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 71%. Încercați Friptură Clasică De Vită, Friptură Clasică De Vită Cu Sare De Fistic, și Friptură clasică de vită cu sare de fistic de la noua masă Midwestern pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați friptura, cu grăsimea în sus, pe un raft într-o tigaie.
Se presară sare și piper.
Adăugați apă de 1/4 inch în partea de jos a tigaiei.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 și coaceți pe raftul cuptorului din mijloc până când un termometru pentru carne introdus în friptură înregistrează 145 sau la gradul dorit de coacere.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea acoperit cu folie timp de 10 până la 15 minute. Feliați friptura de vită subțire pentru sandvișuri.