Friptura clasică este o lactate gratuit felul principal. O porție conține 798 calorii, 60g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $ 5.22 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de legume, sare și piper kosher, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Condimentează carnea cu sare și piper și presară făina; se adaugă în oală și se gătește până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Scoateți din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați slănina, ceapa și morcovii tocați în oală; gatiti, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați pasta de roșii și usturoiul; gătiți, amestecând, până când pasta începe să sfârâie, aproximativ 4 minute. Amestecați coniacul, răzuind orice bucăți rumenite din fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Coniac
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați vinul și bulionul, apoi întoarceți carnea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Puneți țelina, frunzele de dafin, boabele de piper, ienibaharul, cuișoarele și crengile de plante pe un pătrat de pânză de brânză și legați-le într-o pungă cu sfoară de bucătărie; se adaugă în oală și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Apa Suplimentara
Grăsime De Porc înapoi
8
Așezați o rundă de hârtie pergament pe suprafața cărnii și acoperiți cu capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
9
Transferați vasul în cuptor și gătiți 1 oră, 30 de minute. Întoarceți friptura, apoi adăugați rutabaga, cartofii, morcovii înjumătățiți și 1 linguriță de sare. Acoperiți cu pergamentul și capacul și reveniți la cuptor până când carnea este furcă-fragedă, 1 oră, 30 de minute, până la încă 2 ore. (Un termometru pentru carne ar trebui să înregistreze 185 de grade F.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Grăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoi
1
Scoateți punga de plante medicinale și îndepărtați grăsimea din lichidul de gătit; fierbeți lichidul la foc mediu până când este redus la jumătate, aproximativ 25 de minute. Condimentează cu sare și piper. Întoarceți legumele în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2
Dezlegați friptura, feliați subțire împotriva bobului și aranjați pe un platou. Lingurați legumele și sosul peste și în jurul cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch